Producten  

De firma Alphatron heeft in de jaren 90 de handelsnaam Camrade in het leven geroepen. Camrade brengt tassen voor o.a. audio en video op de markt.

De range waar deze tassen voor zijn is zeer uitgebreidt, ook rand apparatuur zoals statieven, licht, monitors, lensen, enz enz.

Camrade's missie is, dat om een optimale bescherming en draagcomfort biedt onder alle omstandigheden. Camrade ontwikkelt voortdurend een kwalitatief aanbod van omhullingen, speciaal ontworpen om apparatuur te beschermen en te vervoeren. 

Dit gebeurt in nauwe samenwerking met fabrikanten van apparatuur, camera-en audio-gebruikers. We willen graag een dialoog met de AV-professional te behouden. Uw feedback is essentieel. 

CamRade wordt gemaakt naar de eisen van professionals over de hele wereld, dat is ons motto al meer dan 10 jaar. CamRade onderscheidt zich door het produceren van hoge kwaliteitstassen met eerste klas materialen voor betaalbare prijzen. Al onze tassen zijn met de hand gemaakt in Frankrijk, en alle met 10 jaar garantie.

Als u wilt weten of er een Camrade tas is voor uw specifieke behoeften en AV-apparatuur, of dat er een tas op maat gemaakt moet worden, neem dan contact op met De Herrieboerderij.

Meer info over producten van Camrade en bestellen kan via onze Webshop